Szerzői jog © 2018 Zsindelyaruhaz.hu webáruház
Zsindelyaruhaz.hu webáruház
Kezdőoldal  |  Bejelentkezés  |  Regisztráció  |  Részletes kereső  |  Kapcsolat     
  
Termék kategóriák
Egyéb információk
Blog
EN - About Us
Zsindely árak
Sitemap - Oldaltérkép
Adatvédelmi tájékoztató
Kapcsolat
Jogi információk
Letöltések
Mire van szükségem?
Zsindely felrakás útmutató
Ingyenes anyagigény számítás
Átzsindelyezés
Felépítése, rétegrend
Felhasználási területek
Garanciális feltételek
Általános Szállítási Feltételek
Linkajánló
Egyéb
Vevőszolgálat
XHTML 1.0 és CSS érvényesített

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

Bitumenes hullámlemez forgalmazás

A bitumenes hullámlemez tökéletes kiegészítője termékskálánkban a zsindelynek. Sokszor a tető elkészítéséig csappan meg annyira a kivitelezésre szánt összeg, hogy egy költséghatékony, pénztárcabarát megoldáshoz kell folyamodni - és erre kiválóan alkalmas a bitumenes hullámlemez.

Bitumenes hullámlemez - OndulineAmikor úgy döntöttünk, hogy megkezdjük az Onduline cég által gyártott bitumenes hullámlemez forgalmazását, akkor vevőink szélesebb körének jobb kiszolgálása lebegett a szemünk előtt. Felmérve, milyen sokszor bonyolodunk anyagi természetű útkeresésbe vásárlóinkkal, arra következtetésre jutottunk, hogy nagy szükség van olyan tetőfedés forgalmazására, amelynek elsődleges tulajdonsága a pénztárca-barát jelleg.

Hullámlemez - kerti szeszámtárolóTermészetesen az olcsó bitumenes hullámlemez, az alacsony hullámlemez ár mellett más előnyöket is kínál. Ezeket megpróbáltuk egy csokorba szedni a kategória leírásában.

Ahogy ott is leírtuk, a hullámlemez nem a kompromisszumok nélküli tetőkialakítás anyaga. Bizony a nagyon kedvező árfekvésért be kell áldoznunk némi kihordási időt, egy kis esztétikumot és fizikai ellenállóképességet. Tudjuk azt, hogy pl. a bitumenes zsindelyek mennyire ellenállóak a fizikai behatásokkal szemben és természetes, hogy ugyanezt nem várhatjuk el egy töredék összegbe kerülő, kisebb terhelésre tervezett anyagtól.

Hullámlemez - műszaki adatokElvárhatjuk viszont azt, hogy a tetőre felrakott termék 10-15 éves távlatban védje épületünket, így teremtve lehetőséget egy később végrehajtható tetőfelújítás, tetőcsere anyagi fedezetének előteremtésére.

Az Onduline márkanév garanciát jelent vásárlóinknak arra, hogy csak úgy, mint az IKO zsindelyek tekintetében, a hullámlemez vásárlásakor is piacvezető, megbízható márka termékeit vásárolják, amely komoly gyári garanciával rendelkezik. A hullámlemezek teljes rendszerben kerülnek forgalmazásra, aminek természetesen része az összes tartozék, mint a színazonos szögek, csavarok, gerinc- és oromszegély elemek.

Onduband bitumenes ragasztószallagFontos kiegészítője a rendszernek az Onduband bitumenes ragasztó szalag, amely minden típusú, tetőn végzett javítást egyszerűvé és gyorsan kivitelezhetővé tesz.

Ha...

 • megcsöppen az eresz, megereszt a toldás
 • beázás jelentkezik a kémény körül
 • javítani kell a vápa vonalában
 • az antennakimenet, a tetőkibúvó ablak vagy bármilyen más áttörés beázik
 • orom- és/vagy falszegély mellett jön be a víz
 • de nem csak a tetőn: a mosogató szifon csöpög
 • a szenyvízcső megcsöppen a pincében...
... és bárhol, ahol kisebb folytonossági hiányokat kell áthidalni, vízzáró módon, ott az Onduband bitumenes öntapadó ragasztószalag csodákra képes. Ez a nagyszerű termék úgy kerül kialakításra, hogy a tekercs belső oldalát modifikált, elasztikus bitumennel fedik, ami gyakorlatilag bármilyen felülethez odatapad. A kasírozást egy alufólia felület adja, ami könnyen kezelhetővé, jól használhatóvá és ellenállóvá teszi a ragasztó szalagot. Felejtse el a sziloplasztot vagy a purhabot, ami a magyar építőipar két csodafegyvere. Ha a vízzárást hosszú távra és későbbi bosszankodástól, folyamatos utójavításoktól mentesen szeretné elvégezni, úgy az Onduband bitumenes ragasztószalag az Ön legjobb választása!

Onduline Base bitumenes hullámlemez: tartós és rendkívül könnyű tetőfedő és falburkoló anyag, mely magas lágyuláspontú bitumennel átitatott cellulóz rostvázból készül.

Ellenáll:a csapadék,a szél okozta igénybevételnek, gombák, penészképződmények és egyéb kártevőknek.

Kiválóan alkamazható kerti építmények, garázsok, tárolók, kerti lugasok, pihenők fedésére, felújítására.

A 2 méter hosszú és 85,5 cm széles hullámlemez mindössze 5,1 kg súlyú, így könnyű mozgatni. A 2,6 mm vastagságú anyag 9 hullámot tartalmaz, melyek 38 mm-es magasságúak és 95 mm szélesek. A hasznos lemezterület függ a tető hajlásszögétől és a tartólécek távolságától. A minimális hajlásszög 9%. Ekkor teljes aládeszkázásra van szükség, ami 1,13 m2 hasznos lemezterületet eredményez. 17- 30%-os tetőlejtés esetén a tartólécek maximális távolsága 45 cm kell, hogy legyen, ami 1,37 m2-es hasznos lemezterület jelent. 30%-nál nagyobb tetőlejtés esetén a tartólécek maximális távolsága 61 cm, ami 1,41 m2-es hasznos lemezterületet hoz létre.

Onduline Classic bitumenes hullámlemez: az Onduline Base technológiájával megegyező módon készül, mellyel praktikusan és tartósan fedheti családi házát, nyaralóját, kerti építményeit.

Ez a bitumenes hullámlemez 2 méter hosszú és 95 cm széles. A tábla 6,5 kg, mely 10 hullámot hordoz. A hullámok magassága szintén 38 mm, a szélessége 95 mm. A 3 mm-es anyagvastagság és az említett méretek 3,5 kg/ m2 súlyt jelent a tetőn. A hasznos lemezterületet az alábbiak szerint tudjuk csoportokra bontani: 9-17%-os tetőlejtéés esetén a teljes aládeszkázás mellett 1,29 m2 hasznos területet kapunk. 17- 30%-os tetőlejtés esetén a maximális 45 cm-es tartóléc távolságot figyelembe véve 1,54 m2-es hasznos terület jön létre, míg 30%- nál nagyobb tetőlejtés esetén a maximális 61 cm-es tartóléc távolságot szem előtt tartva 1,56 m2-es hasznos lemezterületet hozhatunk létre.

Onduline Easyline bitumenes hullámlemez: az egyszerűen felrakható hullámlemez, mely könnyű és méretének köszönhetően tökéletesen alkalmas kis pavilonok fedésére.

A rugalmas és könnyen kezelhető anyag, mely egyszerű és hosszantartó megoldást biztosít a tetőszerkezetnek.

Az 1 méter hosszú és 76 cm széles lemez 2,6 mm-es vastagságú anyagból készül, melynek 2,5 kg a súlya. A hullámok száma: 8, melyek magassága megegyezik az Onduline Base és az Onduline Classic lemezekkel, így 38 mm. Ezt a lemezt valamennyi tartólécen rögzíteni kell. Az eresznél, az átlapolásoknál és a gerincnél minden hullámot, a közbenső tartóléceknél minden második hullámot kell rögzíteni. A tartóléceknél történő rögzítést eltolással kell végezni. Teljes aládeszkázás mellett 8-17%-os tetőlejtésnél 0,47 m2-re lesz elegendő az Easyline hullámlemezünk. 17- 30%-os lejtés esetén maximum 20 cm-es tartóléc távolságot hagyva 0,53 m2, 30-50%-os tetőlejtésnél maxmum 26,7 cm-es tartóléc távolságot tartva szintén 0,53 m2, 50%-nál nagyobb lejtés esetén, maximum 43 cm-es távolságot tartva a tartólécek között, 0,57 m2-es hasznos lemezterülettel számolhatunk.

Onduline Easyfix bitumenes hullámlemez: az anyag tulajdonságai és a rendszertartozékok teljes választéka lehetővé teszi, hogy bármilyen tetőszerkezetre könnyen és gyorsan felrakható legyen az:

 • fa lécezés
 • teljes aládeszkázás
 • beton
 • fémszerkezet
 • hőszigetelt
 • hőszigetelés nélküli tető
 • sík felület
 • íves felület
 • alacsony tetőlejtés
 • magas tetőlejtés
 • függőleges falfelület


Könnyen fixálható, csíkot a csíkra technológiát alkalmazva használható, ahol a hullám tetején szögelünk.
Intenzív színei rendkívül kellemes megjelenést biztosítanak a tetőn.

Az összes típusra jellemző az egyszerű rögzítés, a vízzáróság, a könnyű mozgathatóság.
Minden esetben a tető hajlásszöge és az esetleges terhelés határozza  meg a tartólécek távolságát.
Az Onduline bitumenes hullámlemezek könnyen vághatók késsel, kézi vagy elektromos fűrésszel.

A bitumenes hullámlemez termékeket jelenleg a csepeli raktárban vehetik át vásárlóink.

Folytatás
Kosár tartalma
Az Ön kosara jelenleg üres...
Akciós termékek
Number One Biber 10 vörös hódfarkú zsindely
Number One Biber 10 vörös hódfarkú zsindely
Ár: 1.715 Ft/m2 bruttó
Akciós ár: 1.590 Ft/m2 bruttó
Akció időtartama: 2018. 04. 19 - a készlet erejéig
Kedvencek
01.Armourbase Pro polipropilén hordozójú bitumenes zsindely alátétlemez
02.Armourbase 15 bitumenes zsindelyalátétlemez 1,5 mm
03.Armourbase ECO 50 polipropilén hordozójú bitumenes zsindely alátétlemez
04.Armourbase Pro Plus polipropilén hordozójú bitumenes zsindely alátétlemez
05.Superglass 3T 10 vörös téglány zsindely
Vélemények a termékről tovább
Cambridge Xpress 53 Autumn Brown barna laminált zsindely
A házunkon IKO Cambridge Xpress 53 Autumn Brown zsindely van ..
5 az 5 csillagból!
viszontelado1