Szerzői jog © 2017 Zsindelyaruhaz.hu webáruház
Zsindelyaruhaz.hu webáruház
Kezdőoldal  |  Bejelentkezés  |  Regisztráció  |  Részletes kereső  |  Kapcsolat     
  
Termék kategóriák
Egyéb információk
Blog
EN - About Us
Sitemap - Oldaltérkép
Zsindely árak
Elindult zsindely blog sorozatunk!
Kapcsolat
Jogi információk
Letöltések
Mire van szükségem?
Zsindely felrakás útmutató
Ingyenes anyagigény számítás
Átzsindelyezés
Felépítése, rétegrend
Felhasználási területek
Garanciális feltételek
Általános Szállítási Feltételek
Linkajánló
Egyéb
Vevőszolgálat
XHTML 1.0 és CSS érvényesített

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

Elindult zsindely blog sorozatunk!

Elindult zsindely blog sorozatunk!

Fontosnak tartjuk, hogy tájékoztassuk Önöket azokról az újdonságokról, érdekességekről, fejleményekről, amik oldalunk, a www.zsindelyaruhaz.hu illetve cégünk, a VNV Kft körül történnek. Ennek legjobb módja, ha blogbejegyzések formájában tudják követni érdeklődő partnereink a zsindely szakma történéseit.

Első bejegyzésünk leginkább ennek a ténynek a kommunikálása érdekében jött létre. Szeretnénk arra buzdítani minden érdeklődő látogatónkat, hogy rendszeresen térjen vissza és olvassa bejegyzéseinket, hiszen mindig vannak olyan újdonságok, amit a zsindely fedést tervező beruházó, kivitelező vagy tulajdonos érdekesnek találhat.

Az IKO Magyarország Kft, legnagyobb beszállítónk 20 éves hazai tapasztalataira és a saját 13 éves piaci jelenlétünk során felhalmozódott tudásra támaszkodva bizton állíthatjuk, hogy a legtöbb, zsindellyel, zsindely fedéssel, zsindely felrakása során előálló problémával találkoztunk már és szakavatott segítséget, gyártói állásfoglalást kérve hiteles és időtálló válaszokat tudtunk adni azokra.

A magyar zsindely szakma sajnos nagyon „sokszínű”. Rengeteg a jól képzett, szakmailag magas fokon álló és munkáját a legnagyobb odaadással és szakmai precizitással végző kereskedő, kivitelező, szakember, de napi munkánk során sajnos sokszor tapasztaljuk, hogy ez a szakma vonzza a részletekben kevésbé tájékozott, alkalmazástechnikai javaslatokra, előírásokra kevésbé pedáns szereplők egy kis csoportját is. A magánember, jogos tájékozatlansága miatt – hiszen nem zsindely szakmabeli szakember- nem mindig veszi észre ezeket a szakmai deficiteket és megbízik a vele foglalkozó tudásában, rátermettségében és tapasztalatában. Ezek gyengébb minősége, esetleg teljes hiánya sajnos csak a tetőfedési projekt közben vagy után válik nyilvánvalóvá, amikor a vásárolt anyag és/vagy az elvégzett munka minősége nem üti meg a megkívánt szintet.

Miért fontos ezt itt elmondani? Ez a blog azért jött létre, hogy megoszthassuk tapasztalatainkat, tudásunkat Önökkel. Ha mindenki széleskörűen tájékozódik a zsindely vásárlásának, kezelésének, a zsindely felrakás buktatóinak kritikus pontjairól, akkor máris 100%-al nő a bizalom hosszú távon, amit ebbe a nagyszerű, modern, esztétikus és tartós tetőfedő anyagba vetünk.

 

Folytatás
Kosár tartalma
Az Ön kosara jelenleg üres...
Akciós termékek
Superglass Biber 07 barna hódfarkú zsindely
Superglass Biber 07 barna hódfarkú zsindely
Ár: 2.093 Ft/m2 bruttó
Akciós ár: 1.998 Ft/m2 bruttó
Akció időtartama: 2017. 03. 01 - 2017. 04. 01
Kedvencek
01.Number One 3T 90 háromtagozatú téglány zsindely vörös színben
02.Armourbase Pro polipropilén hordozójú bitumenes zsindely alátétlemez
03.Armourbase 15 bitumenes zsindelyalátétlemez 1,5 mm
04.Armourbase ECO 50 polipropilén hordozójú bitumenes zsindely alátétlemez
05.Ereszszegély lemez
viszontelado