Szerzői jog © 2019 Zsindelyaruhaz.hu webáruház
Zsindelyaruhaz.hu webáruház
Kezdőoldal  |  Bejelentkezés  |  Regisztráció  |  Részletes kereső  |  Kapcsolat     
  
Termék kategóriák
Egyéb információk
EN - About Us
Zsindely árak
Sitemap - Oldaltérkép
Blog
Adatvédelmi tájékoztató
Kapcsolat
Jogi információk
Letöltések
Mire van szükségem?
Zsindely felrakás útmutató
Ingyenes anyagigény számítás
Átzsindelyezés
Felépítése, rétegrend
Felhasználási területek
Garanciális feltételek
Általános Szállítási Feltételek
Linkajánló
Egyéb
Vevőszolgálat
XHTML 1.0 és CSS érvényesített

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

Ereszcsatorna /
Ereszcsatorna

ERESZCSATORNA

RoofArt Scandic acél ereszcsatorna rendszer

A 2012-es év eredménye volt cégünk számára, hogy elnyertük a RoofArt cég Scandic márkanévvel jelzett svédacél ereszcsatorna rendszerének magyarországi forgalmazási jogát. Ezzel cégünk kínálata olyan termékkel bővült, ami szervesen illeszkedik társaságunk filozófiájába, ami a legmagasabb minőségű tetőfedő termékek és ezek kiegészítőinek értékesítése a tőlünk telhető legnagyobb hozzáadott értékkel, amiben a személyes kapcsolattartás, a gyors ügyintézés és a lehetőleg hibátlan teljesítés játsza a döntő szerepet. Az eresz olyan szereplője a háztetőnek, ami alapjaiban befolyásolhatja a ház egészének tartósságát, várható élettartamát és esztétikai megjelenését. Hosszú távra szóló döntés, ahol a pillanatnyi megfontolásoknak kisebb szerep jut és a fő hangsúly az értékteremtésen és a magasra helyezett igényeken van.

Néhány szóval a termékről: a RoofArt Scandik svéd acél ereszcsatorna rendszer minden egyes elemét olyan acéllemezből gyártják, amely már a lemezgyártás során, az SSAB gyárában megkapja mindekét oldalán a festékbevonatot, ezért annak tartóssága, időtállósága a svéd acéllal párosított legmagasabb minőséggel jellemezhető. A mindkét oldalon felvitt festékréteg olyan tulajdonsággal ruházza fel ereszcsatornánkat, amely kiemeli a piac olcsó ereszcsatona választéka közül azokat a gyártókat, akik a piac vezető és méltán elfogadott szereplői, mint pl. a Lindab Rainline vagy a Galeco Stal acél ereszcsatorna rendszerek. Azok az vas-, acél- vagy alumínium eresz gyártók, akik költségkímélés okán csak az egyik oldalon festett lemezt használnak, kénytelenek kompromisszumot kötni elemeik kialakítása során, hiszen csak és kizárólag befelé forduló profilokat alakíthatnak ki, különben a belső felület festetlen, natúr színú anyaga láthatóvá válna, nagy esztétikai hátrányt jelentve.
Nos, a mindkét oldalon festett lemezt használva ereszcsatorna gyártáshoz nem kell ilyen kompromisszumokat kötni, így a gyártó mindíg a legszebb megjelenést eredményező legjobb műszaki megoldást választhatja, az ereszcsatorna árak versenyképes szinten tartása mellett.
A RoofArt Scandic ereszcsatorna rendszer főbb jellemzői a gyönyörű esztétikai kidolgozottság, ennek ellenére robosztus szerkezet, hightec műszaki megoldások, magas élettartam, laikus és szakember számára is könnyű szerelhetőség, versenyképes ár, azonnali elérhatőség, rugalmas kiszolgálás.
Cégünk folyamatosan tart termékbemutatókat, szerelési oktatásokat kereskedő, kivitelező partnereink számára. Elindítottuk rendszermester programunkat, amelynek keretén belül szakképzett, specialista kivitelezőket tudunk ajánlani ereszcsatorna szerelési vagy tetőfedési feladatok elvégzésére végfelhasználóink számára.

Létrehoztunk egy külön webáruházat ereszcsatorna rendszerünk bemutatására és értékesítésére. Ezt a www.ereszaruhaz.hu címen vagy az alábbi képre kattintva érheti el.

Zsindely webáruházunk végfelhasználók számára kínál bitumenes tetőzsindelyeket, OSB lemezt, zsindelyalátéteket és zsindely tartozékokat. Házhoz szállítás, szaktanácsadás, rendelésfelvétel akár telefonon is!

Ereszcsatorna
Nincs termék ebben a kategóriában.
Kosár tartalma
Az Ön kosara jelenleg üres...
Akciós termékek
01.ArmourShield 01 fekete teljes hátoldalán öntapadó méhsejt zsindely, osztályos minőség, csomagolás nélkül.
01.ArmourShield 01 fekete teljes hátoldalán öntapadó méhsejt zsindely, osztályos minőség, csomagolás nélkül.
Ár: 2.616 Ft/m2 bruttó
Akciós ár: 1.461 Ft/m2 bruttó
Akció időtartama: 2019. 04. 01 - a készlet erejéig
Vélemények a termékről tovább
Cambridge Xpress 53 Autumn Brown barna laminált zsindely
A házunkon IKO Cambridge Xpress 53 Autumn Brown zsindely van ..
5 az 5 csillagból!
Ereszcsatorna link1