Szerzői jog © 2018 Zsindelyaruhaz.hu webáruház
Zsindelyaruhaz.hu webáruház
Kezdőoldal  |  Bejelentkezés  |  Regisztráció  |  Részletes kereső  |  Kapcsolat     
  
Termék kategóriák
Egyéb információk
EN - About Us
Sitemap - Oldaltérkép
Zsindely árak
Blog
Kapcsolat
Jogi információk
Letöltések
Mire van szükségem?
Zsindely felrakás útmutató
Ingyenes anyagigény számítás
Átzsindelyezés
Felépítése, rétegrend
Felhasználási területek
Garanciális feltételek
Általános Szállítási Feltételek
Linkajánló
Egyéb
Vevőszolgálat
XHTML 1.0 és CSS érvényesített

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

Kezdőlap
Üdvözöljük kedves Vendégünk!
Bejelentkezéshez kattintson ide.
Ha még nincs jelszava itt regisztrálhatja magát.

Ha gyorsan szeretné megkezdeni a böngészést, kattintson az alábbi képek valamelyikére, ha nem, legördítve olvashatja el bevezetőnket:
Téglány zsindelyek választéka www.zsindelyaruhaz.hu Hódfarkú zsindelyek választéka www.zsindelyaruhaz.hu Méhsejt bitumenzsindely választék www.zsindelyaruhaz.hu Laminált választék www.zsindelyaruhaz.hu


IKO zsindely webáruházunk szerettettel üdvözli Önt a zsindelyek széles választékával!Megbízható zsindely webáruház


Megrendelését telefonon is leadhatja a 06 (30) 468 9945 -ös számon! Küldjön SMS-t vagy csörgessen meg, VISSZAHÍVJUK!
Vagy a bevezetőt kihagyva, azonnal elkezdheti a böngészést, ha ide klikkel!


Bevezető: IKO Zsindely áruházunkban megtalál mindent, ami az igényes bitumenes tetőzsindely fedés kialakításához szükséges: a tetőzsindely, OSB lap csakúgy szerepel kínálatunkban, mint a tartozékok, kiegészítők. Kínálunk még alternatív tetőfedő anyagokat is, mint például a vízszigetelő bitumenes nehézlemezeket, acélból készült Roofart cserepes lemezeket vagy acél ereszcsatorna rendszert. ZSINDELY, alátétlemez, OSB lap, szellőző, tartozékok webáruháza. Házhoz szállítás (akár ingyen, mennyiségtől függően), akciós IKO zsindely ár 1,300.-Ft-tól. HÍVJON MINKET MOST vagy keressen minket az alábbi elérhetőségek bármelyikén:


VNV Kft.
Hosszúrét utca 1.
Törökbálint 2045
+36-30-468-9945 vagy +36-30-638-3421
URL:http://www.zsindelyaruhaz.hu
Nyitva tartás: hétfőtől pentekig 8:30-16:00

Bevezető kihagyása, böngészés megkezdése - CLIKK IDE!
Cambridge Xpress IKO zsindelyA köznyelv által sokszor még ma is az olasz nyelvből átvett tegola (jelentése csempe, cserép, tetőzsindely) névvel illetett bitumenzsindely gyakorlatilag bármilyen magastető fedési célra használható: legyen az családi ház vagy víkendház fedése, terasztető, előtető, pergola, szaletli vagy csak egy kutyaól: a bitumenzsindely mindegyiken kitűnően mutat és tökéletes vízzárást biztosít, hiszen a tető minden pontján kettős fedést képez! Az állandóan akciós zsindely ár ma is versenyképes alternatívát nyújt a hagyományos tetőfedési módokkal szemben (cserép, pala, lemezfedések), mivel a zsindely kisebb súlya illetve a zsindely fedés gazdaságossága költségcsökkentő tényező. Mivel az ár fontos döntési tényező, ezért állandó zsindely akcióink, olcsó csomag ajánlataink és -alkalmanként- elfekvő készletről kiárusított zsindely várja kiváló ajánlatokat kereső Vásárlóinkat.
Bármely éghajlaton használhatunk tetőzsindelyt, akár a skandináv hideget, akár a mediterrán meleget kell kibírnia: a bitumenes tetőzsindelyek tökéletes megoldást jelentenek! Az eredetileg az amerikai piacról származó zsindely az ottani szélsőséges éghajlaton is tökéletesen teljesít az északi Kanadától a déli Miami-ig. Az amerikai zsindely gyártási tapasztalatát ültette át az IKO európai gyáraiba. A zsindely felrakás házilag is megoldható, ezért a zsindely versenyképes alternatíva a hagyományos tetőfedő anyagokkal szemben.


IKO zsindelyek becsapódás tesztje - vicces videóIKO zsindelyek hőtesztje - vicces videóIKO zsindelyek széltesztje - vicces videó


MegrendelésA megrendelés menete:


1. Töltsön ki egy rövid regisztrációs adatlapot, létrehozva ezzel vásárlói fiókját nálunk. Ezt a felső menüsor "Regisztráció" menüpontjára kattintva tudja megtenni. Későbbi visszatérésekor már csak a "Belépés" gombra kell kattintania a böngészéshez.
2. Böngésszen áruházunkban akár a Kezdőoldalon található tetőzsindelyek ikonjára, akár a bal oldali menüpontok listáján a bitumenzsindelyek nevére kattintva.
3. A kiválasztott termékeknél (bitumenzsindelyek, tartozék, szellőző, OSB, stb.) a mennyiség mező kitöltése után kattintson a "Kosárba teszem" gombra.
4. Amennyiben befejeztevásárlását, kattintson a "Kifizetés" gombra és kövesse az utasításokat a megrendeléséhez.
Minden megrendelést írásban visszaigazolunk, a szállítás részleteit pedig telefonon beszéljük meg Önnel. A VNV Kft telephelye Szigetszentmiklóson található, innen intézzük kiszállításainkat.


VisszalezésVisszajelzés: Zsindely webáruházunk szívesen fogad minden visszajelzést, építő kritikát. Fontos számunkra, hogy az Önnek tetsző tartalmat kínáljuk, hiszen ez jelenti a cégünk működéséhez elengedhetetlen bevételt. Észrevételeit, javaslatait bármely elérhetőségünkön megteheti, legegyszerűbb az aczidor[KUKAC]vnv.hu email cím, vagy az "Egyéb információ" bal oldali menüből a "Vevőszolgálat" pontja alatt megjelenő üzenet-ablak használata.


Zsindely vonal: 06 (30) 468 9945


NavigációNavigáció: A böngészést a megszokott menürendszer mellett tematikus menüpontokkal szeretnénk megkönnyíteni, hiszen a rengeteg zsindely típus között nem könnyű az eligazodás nem szakmabeliek számára. Ha Ön számára csak az a fontos, hogy a piros vagy 20 év garanciával rendelkező tetőzsindelyek választékát tekinthesse át, nincs más dolga, mint a bal oldali menüpontban ezekre a feliratokra kattintson és máris az Önt leginkább érdeklő tartalmat kínáljuk fel Önnek, amelyben csak az Önt érdeklő termékek szerepelnek.
Szintén nagy segítséget nyújthat kereső szolgáltatásunk, amit a Főoldal jobb felső sarkában találhat meg. Ide beírhatja az Önnek legfontosabb keresőszót (pl. "Zöld zsindely" vagy "hódfarkú zsindely" vagy "Öntapadó" és weboldalunk egy találati listán jelennek meg az Önt legjobban érdeklő termékek. A bitumenes tetőzsindely árak a termékeket bemutató lapokon találhatók, a termék műszaki tartalmának felsorolása alatt.


Extrák: A legnagyobb probléma a megfelelő bitumenzsindely kiválasztásánál általában az adott színű és vágási formájú bitumenzsindely elkészült házakon való elképzelésének ill. a zsindelytetők megtekinthetőségének hiánya. Ezen segít a piacon szinte egyedülálló IKO bitumenzsindelyek képgalériája, amely minden termék részletes műszaki adatlapja alatt található és az adott színt és vágási formát mutatja be a világ és Európa számos országában készült fotókon és megmutatja, hogyan néz ki a tető zsindelyezés után.
IKO házöltöztető programSegítség lehet még az IKO kanadai weboldalán található "házöltöztető" program használata, ahol IKO tetőzsindelyek hozzáadásával ruházhat fel különböző, előre kiválasztott háztípusokat. Természetesen ezek inkább az észak-amerikai ízlésvilágot tükrözik, az ottani tetőzsindelyek találhatók meg itt. Az ott gyártott bitumenzsindelyek közül cégünk egyedül a Cambridge típus néhány színét forgalmazza. Az elérhető színválasztékot megtalálja áruházunkban. A programot az alábbi "IKO házöltöztető program" linkre vagy a képre kattintva érheti el.


Vigyázat! Nem minden bitumenes zsindely, amit annak hirdetnek vagy ami annak látszik! Sajnos gazdasági érdekektől vezérelve több olyan vízszigetelő lemez forog a magyar piacon, amit -tévesen, jóhiszemű névtévesztés vagy jól felfogott gazdasági érdek miatt- zsindelynek hívnak (pl. "Tekercses zsindely" ) pedig ezek nem tetőzsindelyek, hanem olyan, színezett granulátummal ellátott vízszigetelő lemezek, amelyekre a zsindelymintákat imitáló granulátumot szórtak és régi palatető felújítás céljából, melegítéssel, hegesztéssel rögzítik a meglévő palatető fölé. Nem szeretnénk állást foglalni ennek az eljárásnak a szakmaiságáról, mindenki maga döntse el, hogy a rákkeltő, 25-30 éves, töredezett palát levenni jobb-e a tetőről és esztétikus, 20-50 évig tökéletesen vízzáró héjalásra cserélni vagy egy zárt rendszert képezve az aszbeszt törmeléket a házba beszorítva egy olyan tetőfedést jobb-e létrehozni a "tekercses zsindely" alkalmazásával, amelynek felületére kivetül az alatta hagyott pala mintázata, a hegesztés mentén esetleg kifolyik a bitumen és a festett mintázat is csak nyomokban hasonlít egy igényes tetőfedésre.. Lehet hogy a valódi bitumenes zsindely ár nem versenyezhet az ilyen palatető felújítás kivitelezési költségeivel, de a valódi IKO zsindely használatával elkészült zsindelyfedés esztétikuma, garanciális ideje, vízzárása és egyéb előnyös tulajdonságai messzemenően kompenzálják az enyhén magasabb zsindely árak okozta többlet megterhelést.

Kaliforniai vápa videóÚj, modern és esztétikus csomóponti kialakítás:
Szeretne kitűnni az elkészült tető igényes küllemével? Kérje meg tetőfedőjét, kivitelezőjét, hogy a vápák kialakítását "Kaliforniai vápa" rendszerrel végezze! Hogyan? Tekintse meg zsindelyezés videónkat ide kattintva: Kaliforniai vápa videóÁtzsindelyezés IKO zsindellyelRégi zsindely tető új köntösben: Akinek a házát 15-20 éve vásárolt és beépített, általában Észak-Amerikában készült organikus (papír -cellulóz- hordozóval gyártott) bitumenes zsindely fedi, az sajnos nagy valószínűséggel mostanában szembesül azzal a ténnyel, hogy a zsindelytető elöregedett, esztétikailag már nem dísze a háznak, sőt, sokszor a vízzárási funkcióját sem tudja tökéletesen ellátni. Tudjon meg többet a megoldásról! További részletek az átzsindelyezésről...


A nap tippje: Napi tipp rovatunkban folyamatosan frissülő információkat talál a zsindely termékeink használatával, felrakásával, vásárlásával kapcsolatban. Olyan aktualitások kerülnek ide, amelyek ismeretében könnyebb lesz az Ön számára a megfelelő zsindely kiválasztása, felrakása, illetve az itt szerzett ismeretek birtokában jobban nyomon követheti tetőfedési projektjének szakszerűségét, a kivitelezés számonkérhetőségét.


>>2017.11.22. MEGÚJULT legnagyobb beszállítónk, az IKO Sales International honlapja, az iko.be: áttekinthetőbb, letisztultabb és jobban böngészhető lett ez a rengeteg adatot, ismeretet, tudnivalót közvetítő felület, amellyet a gyár szakértő alkalmazottai tartanak folyamatosan naprakészen. Az oldal fő szerkezete nem változott, ugyanaz a három fő kategória kínálkozik böngészésre, mint eddig, azonban a grafikai megjelenés és a mögöttes tartalom frissült. A termékek menüpontban találjuk a legtöbbeket érdeklő témát, az IKO zsindelyek tárházát. Itt alkalmazhatunk szűrőket, amikkel leszoríthatjuk a majd 200 IKO zsindely közül minket leginkább érdeklőkre a keresést. Szűrhetjük a zsindelyeket garanciális idő alapján, vágási forma szerint és akár a tetőlejtést megadva is.
A termékek adatlapjára érkezve rengeteg információ kerül a birtokunkba. Itt találjuk az adott termék műszaki paramétereit taglaló táblázatot, de a további fülekre kattintva olyan fontos információkhoz is hozzájuthatunk, mint a zsindely felrakási útmutató, az adott zsindelyhez tartozó, letölthető dokumentumok vagy éppen a terméket valós objektumokon bemutató fotógaléria.
A www.iko.be oldal mindenkinek fontos információ forrás lehet!


Az IKO szélcsatorna tesztjeiben olyan szélsőséges körülmények között vizsgálta ezt a zindelyt, ami a természetben 50 évnél is ritkábban fordul elő. A szél és az általa hajtott eső halálos kombinációjának ez a zsindely könnyedén áll ellen. Keresse kínálatunkat ide kattintva: Cambridge Xtreme zsindely választék


Reméljük kellemesen tölti el idejét zsindely áruházunkban! Eredményes böngészést kívánunk a tetőzsindelyek széles választékában!


Zsindely Információs vonal: 06 (30) 468 9945


Böngészésének megkezdése - clikk ide!


Legkeresettebb tetőzsindelyek (IKO zsindely):


Superglass 3T téglány zsindely


Superglass téglány zsindely1,870.- Ft / m2 bruttó eladási ár
A legtöbbet vásárolt IKO bitumenzsindely, a leggazdaságosabb árak. Ár/érték aránya az egyik legjobb a bitumenes tetőzsindely piacon, még a legolcsóbb fedések között is... Kis négyzetméter súlya és alacsony ára miatt ez az egyik legkeresettebb zsindely. Az év nagy részében elérhető akciós áron is kapható!


Superglass Biber hódfarkú zsindely


Superglass Biber hódfarkú zsindely1,998.- Ft / m2 bruttó eladási ár
A hódfarkú cserép alternatívája a hódfarkú zsindely. Nagy színválaszték, alacsony ár. Hagyományos tetőfedés megjelenés, tradícionális bitumenzsindely forma, harmónikus tető.


Cambridge Xpress laminált zsindely


Cambridge Xpress laminált zsindely2,390.- Ft / m2 bruttó eladási ár
A JÖVŐ ZSINDELYE! A bitumenes tetőzsindely hazájában, az amerikai kontinensen, USA-ban és Kanadában már szinte csak laminált zsindely fedést találunk. Ez a termék tökéletesen adja vissza a fazsindely struktúráját térhatású felületével. Azok a vásárlóink választják a Cambridge Xpress termékünket, akik számára az alacsony ár a kompromisszumok nélküli minőséggel együtt fontos! A tetőzsindelyek Cadillac-je, időtálló, bizonyított minőségű tetőhéjazat. A laminált rész leválásának megakadályozását a gyártás során kialakított 3,5 centiméter széles szögelési sávval oldják meg, ami a piacon egyedülálló. Széles szögelési sávval ellátott laminált tetőzsindely = gyors felrakás = alacsonyabb munkadíj, kisebb ráfordítás! Munkadíj megtakarítás és különleges biztonság! Cambridge Xpress tetőzsindely felrakásExkluzív tetőzsindely! Egyszerű és gyors zsindelyezés! Kattintson a tetőfedő fotójára a felrakási videó megtekintéséhez!


Armourshield méhsejt zsindely


Armourshield méhsejt bitumenes zsindely2,616.- Ft / m2 bruttó eladási ár
Biztonságot szeretne? Tökéletes választás a teljes hátoldalán öntapadó bitumenzsindely, ami 220 Km/h sebességű szélnek is ellenáll! A szélcsatorna tesztről készült, angol nyelvű videó megtekinthető a Youtube-on! IKO Armourshield zsindely szélteszt link. A legszélesebb színválaszték, 12 féle szín csak ebből az egy vágási formából. A tetőzsindelyek között a legmegbízhatóbb, függőleges falra is rakható. A skandináv éghajlat specialistája.Elfekvő, II.o. zsindely


Elfekvő, olcsó zsindelyek1,397.- Ft / m2 bruttó eladási ártól...
Zsindely akció
után jár? Nézzen be hozzánk! Ha fontos, hogy nagyon olcsó, de jól használható legyen a megvásárolt és megépített zsindely. Ezek elfekvő bitumenzsindelyek, vagy olyan, másodosztályúnak minősített tetőzsindelyek, amikre már nincs gyártói garancia, ezért jelentős kedvezménnyel értékesítjük ezeket. Itt olyan akciós zsindely árak találhatók, amik a piacon egyedülállóak.


Népszerű zsindely tartozékaink:


Armourbase Pro zsindely alátét lemez


Zsindelyalátét lemez, Armourbase Pro401.- Ft / m2 bruttó eladási ár
Hívják "elszakíthatatlan IKO alátétlemeznek" is. Polipropilén hordozórétegének köszönhetően szakítószilárdsága rendkívüli, ami fokozza tetője vízzárását és ezzel tetőhéjalásának biztonságát.
30 m2 / tekercs anyagmennyiségre jutó 11,4 kg-os tekercssúlyával a tetőfedők, kivitelezők kedvence, hiszen egyszerre, könnyen és nagy mennyiséget tudnak a tetőre felhordani, ezzel jelentősen rövidítve a zsindelyfedés, a felrakás kivitelezési idejét és költségét.


Zsindelyszellőző, alumínium Pontszellőzők
2,465.- Ft / darab bruttó eladási ár
A zsindelyezés alfája és omegája a tetőszerkezet kiszellőztetése. Szellőzés nélkül a zsindelytető többféle károsodást is szenved és a zsindelyfedés élettartama jelentősen, akár 50-80%-al is megrövidülhet. A tetőzsindelyek színeiben gyártott alumínium pontszellőző.


Keressen minket a közösségi oldalainkon is: VNV a PinterestenVNV a FacebookonVNV a Google+-onzsindelyaruhaz.hu a twitteren ElérhetőségeinkElérhetőségeinket a QR kód okostelefonnal történő leolvasásával azonnal megkapja!


Kosár tartalma
Az Ön kosara jelenleg üres...
Akciós termékek
03.Cambridge Xpress 51 Eastern Grey szürke laminált zsindely, osztályos minőség, csomagolt
03.Cambridge Xpress 51 Eastern Grey szürke laminált zsindely, osztályos minőség, csomagolt
Ár: 2.487 Ft/m2 bruttó
Akciós ár: 1.270 Ft/m2 bruttó
Akció időtartama: 2018. 02. 19 - a készlet erejéig
Kedvencek
01.Armourbase Pro polipropilén hordozójú bitumenes zsindely alátétlemez
02.Armourbase 15 bitumenes zsindelyalátétlemez 1,5 mm
03.Armourbase ECO 50 polipropilén hordozójú bitumenes zsindely alátétlemez
04.Armourbase Pro Plus polipropilén hordozójú bitumenes zsindely alátétlemez
05.A330H vízszigetelő lemez ( oxidbitumenes csupaszlemez)
Vélemények a termékről tovább
Cambridge Xpress 53 Autumn Brown barna laminált zsindely
A házunkon IKO Cambridge Xpress 53 Autumn Brown zsindely van ..
5 az 5 csillagból!
QR_Cimadat