Szerzői jog © 2024 Zsindelyaruhaz.hu webáruház
Zsindelyaruhaz.hu webáruház
Kezdőoldal  |  Bejelentkezés  |  Regisztráció  |  Részletes kereső  |  Kapcsolat     
  
Termék kategóriák
Egyéb információk
Fizetési módok
Koronavírus Tájékoztató
Blog
Zsindely felrakás útmutató
Rólunk mondták - Vélemények
Mire van szükségem?
Ingyenes anyagigény számítás
Zsindely tető kalkulátor
Garanciális feltételek
Általános Szállítási Feltételek
Kapcsolat
Letöltések
Átzsindelyezés
EN - About Us
Zsindely árak
Felépítése, rétegrend
Felhasználási területek
Sitemap - Oldaltérkép
Adatvédelmi tájékoztató
Jogi információk
Linkajánló
Vevőszolgálat
XHTML 1.0 és CSS érvényesített

További webáruházaink:
zsindely.hu | zsindely.net | zsindely.eu | squashuto.hu | zsindelyaruhaz.hu | ereszaruhaz.hu

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

Bitumenes hullámlemez

/
Bitumenes hullámlemez

BITUMENES HULLÁMLEMEZ

a gazdaságos, olcsó tetőfedés középtávra!

A bitumenes hullámlemez előnyei:

Olcsó bitumenes hullámlemez ár

Ennek a termékcsaládnak a legnagyobb előnye a rendkívül kedvező árfekvés. Összehasonlítva bármelyik, jelenleg forgalmoban lévő tetőfedő anyaggal, a lehető leggazdaságosabb fedést ezzel a termékkörrel érhetjük el. Alacsony ár, amit mégis 10 éves gyártói garancia támogat - ez teszi a hullámlemezt nagyon vonzó héjalássá.

Színtartó

Bizonyos időtartamon belül a táblák megtartják eredeti külső megjelenésüket. Itt fontos leszögeznünk, hogy a szín és annak UV sugárzásra történő időbeni változása nem tárgya a gyártói garanciának, csakúgy mint más gyártók vagy más tetőfedő anyagok esetében sem. (pl. zsindely, agyagcserép, színes vízszigetelő lemezek, fémlemez fedés, stb.)

Könnyű, statikailag a legkisebb terhelést jelenti a szerkezetnek

Tetőfelújítás? Palatető csere? Régi, vagy könnyűszerkezetes ház? Statikai kihívások? Kerti építmények? Mindenhol, ahol a tetőszerkezet és az arra kerülő héjalás súlya meghatározó és korlátozó kritérium, tökéletes választás lehet a hullámlemez. Rendkívül alacsony fedett négyzetméter súlya alkalmassá teszi minden feladat elvégzésére, ahol könnyű, de tökéletesen vízzáró fedés kialakítására van szükség.

Tetőfelújítás ideális anyaga

Nem szeretne tetőt cserélni, szerkezetet építeni, héjalástól függően méretezni? Válassza a hullámlemezt! Gyakorlatilag bármilyen héjalás eltávolítása után azonnal felrakható, hiszen minden más tetőfedő anyagnak nagyobb a négyzetméterre vetített súlya. Nem kell tehát szerkezeti módosításokat végezni, egyszerűen a héjalás cseréjével kialakíthatja új tetőjét!

Palatetők utólagos szigetelése

A palatető bontás nélküli felújítása nem is lehetne egyszerűbb, könnyebb, esztétikusabb  és gyorsabb, mint a bitumenes hullámlemez használatával. A régi, töredezett síkpala elemeket nem kell eltávolítani a tetőről és így kezeltetni a veszélyes hulladáknak minősülő sittet, csak egyszerűen egy lécvázat rögzítve a meglévő palatető felületén, majd erre rögzítve a hullámlemezt, máris tökéletesen vízzáró, esztétikus tetőfedést kapunk -  diszkont áron!

Akár házilag is kivitelezhető

Ügyes kezű, barkácsolásban, szerszámok kezelésében jártas magánemberek is elkészíthetik a tetőfedést a gyártói felrakási útmutató alapján.

Néhány további előny:

  • Rendkívül gyorsan rakható
  • Hosszú évekig biztosítja a tető vízzárását
  • Akár 15 év garancia
  • Könnyen alakítható, vágható
  • Teljes rendszer, minden rendszertartozék színazonos
  • Akár függőleges falra is rakható

Mint minden tetőfedő anyagnak, a bitumenes hullámlemeznek is megvannak a határai. Természetesen ezt az anyagot olyan épületekre ajánljuk, amelyeknél az elsődleges kritérium a rendkívül költséghatékony megoldás, közepes időtávra. Fontos tisztában lennünk azzal, hogy a hullámlemez nem az örökkévalóság építőanyaga. Olyan tetőkön használjuk ezt a héjalást, amelyek középtávon, 10-15 éven belül újragondolásra kerülnek, amikor is dönthetünk ismét hullámlemez vagy akár zsindely héjalás kialakítása mellett is.

Ez a héjalás tökéletes megoldás lehet olyan tetőfedéseknél, amikor nincs szükség az "örökkévalóságig" kitartó fedésre, ezért nem gondolkodunk száz évig megmaradó betoncserép vagy agyag tetőcserép használatában, de még a bitumenes zsindely és az alá kiépítésre kerülő OSB héjazat is túl költségesnek és nagy beruházásnak tűnik. Sokszor van szükség gyors, költséghatékony és kis munkával bontható fedésre és ilyenkor a bitumenes hullámlemez ideális választás.

Természetesen a gyártó 10 vagy 15 éves garanciális kötelezettsége jól mutatja, hogy azért nem egy-két évet bíró tetőfedő anyagról van szó, így bátran használhatjuk komolyabb projekteknél is. Jó választás lehet például akkor, ha a kivitelezés végére családi házunk építésre szánt keretünk kimerülése miatt keresük a legköltséghatékonyabb megoldást, amit kb. 10 éves távlatban majd egy robosztusabb, hosszabb távú fedésre cserélünk, kis ráfordítással.

Webáruházunkban az Onduline cég által gyártott termékeket kínáljuk vásárlóinknak.

Onduline BASE
Onduline BASE
Onduline Classic
Onduline Classic
Onduline Easyline
Onduline Easyline
Onduline EasyFix
Onduline EasyFix
Hullámlemez tartozékok</br>
Hullámlemez tartozékok
Onduband öntapadó szalagok
Onduband öntapadó szalagok
Kosár tartalma
Az Ön kosara jelenleg üres...
Akciós termékek
DiamantShield 10 vörös teljes hátoldalán öntapadó gyémánt zsindely
DiamantShield 10 vörös teljes hátoldalán öntapadó gyémánt zsindely
Ár: 6.870 Ft/m2 bruttó
Akciós ár: 6.527 Ft/m2 bruttó
Akció időtartama: 2024. 04. 04 - 2024. 04. 30
Vélemények a termékről tovább
Cambridge Xpress 53 Autumn Brown barna laminált zsindely
A házunkon IKO Cambridge Xpress 53 Autumn Brown zsindely van ..
5 az 5 csillagból!
Ereszcsatorna link1