Szerzői jog © 2024 Zsindelyaruhaz.hu webáruház
Zsindelyaruhaz.hu webáruház
Kezdőoldal  |  Bejelentkezés  |  Regisztráció  |  Részletes kereső  |  Kapcsolat     
  
Termék kategóriák
Egyéb információk
Fizetési módok
Koronavírus Tájékoztató
Blog
Zsindely felrakás útmutató
Rólunk mondták - Vélemények
Mire van szükségem?
Ingyenes anyagigény számítás
Zsindely tető kalkulátor
Garanciális feltételek
Általános Szállítási Feltételek
Kapcsolat
Letöltések
Átzsindelyezés
EN - About Us
Zsindely árak
Felépítése, rétegrend
Felhasználási területek
Sitemap - Oldaltérkép
Adatvédelmi tájékoztató
Jogi információk
Linkajánló
Vevőszolgálat
XHTML 1.0 és CSS érvényesített

További webáruházaink:
zsindely.hu | zsindely.net | zsindely.eu | squashuto.hu | zsindelyaruhaz.hu | ereszaruhaz.hu

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

Rólunk mondták - Vélemények

Vélemények, visszajelzések, értékelések, vevői esetleírások

Rólunk mondták vásárlóink

Tagadhatatlan büszkeséggel tölt el minket, hogy a mai napig (2020.02.22) megírt 54 vélemény alapján a Google adatbázisában a szeplőtlen 5 csillagos értékeléssel bír cégünk!

Ezt nagyon nehéz  kiharcolni akkor, amikor a nyílt és őszinte vélemény alkotás soha nem volt egyszerűbb, gyorsabb és közvetlenebb. Amennyiben bárkit kellemetlen, rossz élmény ér, úgy azt a modern kor eszközeivel azonnal megosztja környezetével. Szerencsére ez a jó hírekkel sincs másként, így büszkén mutatjuk be ezen az oldalon mindazokat a vásárlói értékeléseket, amiket a minket választó zsindely felhasználók voltak kedvesek megtenni cégünk Google oldalán. (https://g.page/zsindelyaruhaz?share) Szeretnénk kiemelni, hogy nem csak a pozitív véleményekből csemegéztünk, elsumákolva a negatív véleményeket: egyszerúen nem találtunk mást... :-)
Reméljük, ez komoly bátorítást jelent a zsindellyel, cégünkkkel és az online vásárlással még csak ismerkedő, információra éhes érdeklődőinknek. Kellemes olvasgatást! :-)

 

Pintér János véleményKedves Mariann és Andrea, ezúton is köszönöm nagyfokú segítőkészségüket és csak a legnagyobb elismeréssel tudok szólni kimagasló szakmaiságukról. Szívből kívánok sok szakmai sikert “evangelizációs” munkájukhoz, hogy hazánkban is minél többen megismerjék és értékeljék a zsindelyfedés előnyeit.

Teczát Tímea véleményCsak alátámasztani tudom az előttem pozítívan szólok véleményét az ügyfélkezelés területén. Én Szatmáry Mariantól kaptam minden apró részletre kiterjedő tökéletes információ átadást. Zsindelyt rendeltem, és előtte vele egyeztettem többszöri @-váltásban a zsindellyel kapcsolatos fontos tudnivalókról. Mariann hívta fel mindazon apró, ám elengedhetetlenül szükséges részletekre a figyelmem, amitől a tetőzsindelyezés tökéletes lesz. Az ács annyit közölt velem, hogy vegyek 255 m2 Cambridge Xtrem zsindelyt. Mariann tájékoztatott, hogy igen ám, de kell kezdősor, kell külön gerincelemhez téglány zsindely, kell gerincszellőzés, pontszellőzés, kell Vápa stb.... És a pontos négyzetméter számolással is felesleges többletrendeléstől kímélt meg. Én is az első telefonálás után tudtam, hogy csakis innen, ettől a cégtől fogom megrendelni a tételeket, mert a hozzáértés magáért beszél. Kedvesség, gyorsaság, precizitás, segítőkészség. Csillagos ötös az értékelésem. Nagyon köszönöm a munkájukat!

Daruka Mihály - Kiemelekdően szívonakas ügyfélkezelés! Gratulálok a csapatnak!

Németh Balázs - Profi és nagyon kedves kiszolgàlàs. Csak ajànlani tudom.

Ábrahám Ferenc - Gyors, kedves kiszolgálás, jó árak.

Kőfalvi Éva - Tisztelt Vezetőség! Ezúton szeretném megköszönni Czidor Andrea kolléganőjük rendkívüli munkáját. Minden kérdésemre a legkimerítőbben és türelemmel válaszolt. Ügyfélcentrikussága példaértékű. Kérem Önöket, illetve javasolom, hogy találják meg a megfelelő módot arra, hogy Andrea kimagasló munkáját értékben is honorálják. Nagyon köszönöm a gyors lebonyolítást. Üdvözlettel Kőfalvi Éva

Kacsó István - Ilyen színvonalas kiszolgálás Magyarországon nagyon ritka. Kedves, türelmes, segítőkész irodai dolgozó és mindezek mellett szakértelemmel rendelkező munkatárs. Raktár rendezett, tiszta és várakozásmentes kiszolgálás. Nem mellékesen NINCSENEK magas árak! Isten tartsa meg szokásaikat, na meg a dolgozókat! :) Csak így tovább!!!! Mindenkinek ajánlom!

V. Kata - Hosszas keresés után esett a választásunk az IKO zsindelyre. Utána hosszas keresést követően találtam meg a céget. Már az első telefon után biztos voltam benne, hogy jó kezekben vagyunk. Andrea és Mariann is nagy szakértelemmel és türelemmel adott választ minden kérdésre, illetve megoldási javaslokat. Kivételes csapat a törökbálinti képviselet. A szállítást rugalmasan maximálisan az igényeinkhez igazították. Szállításkor az autó indulásakor telefonálnak, így a munka tervezését nagyon megkönnyítik.. Én is csatlakozom az előttem írt rengeteg pozitív véleményhez. Köszönöm a segítséget, az emberi és szakmai profizmust!

Szarvady Erika - Nehezen megtalálhatő hely de megéri megkeresni. Szakmailag felkészült páros. Kedves kiszolgálás. A kávé kifogástalan.

Nagy Éva - Visszatérő vásárlóként szeretném mindenkinek ajánlani a céget, mert ennyire vevőorientált és rugalmas kereskedelmi céggel nem sűrűn talákozik az ember. Gratulálok!

Tóth András - Èn barkácsoláshoz vasaraltom egy nagyon minimális mennyiséget, mégis úgy kezelték a rendelesemet mintha minden héten Tőlük rendelnék több száz negyzetmetert, másnap már kerestek is a szállítással kapcsolatban. Mivel hétvégi házhoz kellett a kiszállítás így az időpont nem volt túl rugalmas részemről azon a héten a péntek du jöhetett szóba. Mariann közölte hogy sajnos a teherautójuk pont csütörtökre van szervizbe bejelentve és valószínűleg nem lesz kész péntekre ezért a sofőr is szabira megy. Aztán jött a meglepetés pénteken délelőtt kész az autó és Ő fogja kiszallitani. Hihetetlen! Ennyire rugalmas és vevő központú ez a Cég. Mariann meg is érkezett kora du és feltett néhány kérdést hogy mire is kell aztán közölte hogy nem is ezek az anyagok kellettek volna nekem, ez és ez nem kell, hanem az kell helyette, felajànlotta hogy ami nem kell azt visszaviszi és ki sem kellett fizetnem. Utólag is köszönöm még egyszer Ennyire rugalmas és vevő központú ez a Cég. Mivel ismerős volt a környéken azt is meg mondta hogy hol tudom beszerezni a maradékot ami kell, így meg tudtam csinálni a hétvégén a tetőt Ennyire rugalmas és vevő központú ez a Cég. Ezek után természetesen maximálisan elégedett vagyok, Mindenkinek csak ajánlani tudom Őket és bátran kérjünk tőlük tanácsot, mert Ők a műszakilag legjobbat fogják ajánlani nem pedig azt ami anyagilag a legjobban megéri nekik Bárcsak minden kereskedés így állna a dolgokhoz és nem csak a profit maximalizàlàst tartaná szem előtt Még egyszer köszönöm!

Mikulás Marcsi - Tavasszal a nagy szélvihar több helyen feltépte a házunk zsindelyét. Mivel szeles helyen lakunk, kiváló minőségű zsindelyt kerestünk, hogy újra zsindelyeztessük a házat. Az interneten keresgélve a találtunk kiváló minőségű zsindelyt, amelyre 30 év garancia jár. Így esett a választás a Cambridge Extrem zsindelyre. A következő fontos választási szempont a kedvező ár volt. Több helyről is kértem árajánlatot. Mindenkinél jóval kedvezőbb ajánlatot kaptam a Zsindelyaruhaztól. Mariann nem csak kedvező árat kínált, hanem kiváló szaktudással tanácsot adott abban, hogy milyen anyagokat tanácsos még megvásárolnunk a zsindelyezéshez. A fuvarozás időpontjával kapcsolatban is segítőkészek voltak. Mariann megszervezte, hogy a szállító kolléga a mi általunk kért időpontban ingyen kiszállítsa a zsindelyeket. Nagyon szépen köszönünk mindent! Mindenkinek ajánlani tudom a Zsindelyaruhazat, mert segítőkész, kedves kereskedők segítenek a beszerzés zökkenőmentes lebonyolításában. Ne keresgéljetek tovább! Teljes bizalmatok legyen a Zsindelyaruhaz iránt! Kívánok a Zsindelyaruhaz munkatársainak további sok sikert, megrendelőt!

Nagy Lajos - Csinos és kedves kiszolgálás!

Juszt László - Csoda választék! Rendkívül szivélyes kiszolgálás. Ami pedig teljesen levett a lábamról, hogy az ácsunk elszámolta magát, s jóval többet rendeltünk, mint amire végül szükség volt. A bontatlan csomagokat visszavették. Köszönet.

Laczkó Judit - Köszönöm a profi tájékoztatást és a nagyon kedves, segítőkész, rugalmas kiszolgálást. Jó ilyennel találkozni! Szatmáry Mariann készségét, kedvességét külön kiemelném!

Jandó Attila - Nagyon kedves hölgyek, maximális szakértelemmel segítenek! Korrekt, megbízható forgalmazó!

Kóti László - Szuper!

Runtág Margit - Idén ősszel kellett újrazsindelyezni a házunkon a tetőt. Véletlenül találtam rá a cégre az interneten. Nagyon korrekt, kedves, segítőkész kiszolgálás és kommunikáció jellemzi őket. Mindent rendben, a megbeszélt időben, kifogástalan minőségben szállítottak. Igazán kedvező áron tudtuk megvenni náluk a tetőfedő anyagokat, és jó 3 hónapig, munkálatokat megkezdéséig, díjmentesen tárolták is részünkre. A kivitelező szakembert is ők ajánlották, vele/velük is maximálisan meg voltunk elégedve. Teljes mértékben elégedettek voltunk, csak ajánlani tudom

Csermenszky Balázs - Rugalmas, gyors és precíz cég. Csak ajánlani tudom

Balatoni János - Nagyon kedves, korrekt ügyfélszolgálat. Mivel nálunk elakadt az építkezés, de már megtörtént a rendelés egy éven keresztül ingyenesen tárolták az anyagot. Majd miután a tetőfedőim kicsit bénáztak kiküldtek hozzám egy szakértőt, aki elmagyarázta a “szakembereinek” a zsindelyezés módját. Szintén ingyen. A tető zsindelyezése elkészült köszönhetően a jó minőségű anyagqnak és a cég szakszerű útmutatássának. Köszönöm! Balatoni János, Fót

Tompek Tamás - Szakértelem, profizmus, rugalmasság, odafigyelés, segítőkész hozzáállás. Nem volt olyan kérdésem, amelyre ne kaptam volna korrekt választ, a termékek kiválasztásában és a szállításban is nagy segítségemre voltak. A megrendeléstől a szállításig minden flottul ment. Az utánrendelések és a visszáru kezelése is zökkenőmentes volt, felülmúlta a várakozásaimat. Jó minőségű terméket kaptam jó áron. Ilyen kiszolgálásnak kellene lennie minden üzletben, csak ajánlani tudom! Tompek Tamás

Szalay Erika - Ajánlani tudom csak mindenkinek. Szállításban, zsindely árban a legkedvezőbb ajánlatot kaptuk. Az ügyintézés gyors, kedves, és rugalmas. Köszönöm szépen.

Horvaeth Imre - Maximálisan segítőkész és hozzáértő kiszolgálás! Köszönöm a gyors és szakszerű kiszolgálást, valamint a raktári termék átadása során tanusított rugalmasságot! Természetesen szívből ajánlom Önöket mindenkinek!

Kocsmár Erika - Ez egy szuper áruház! 2018-ban az egész tetőanyagomat itt vásároltam, 270négyzetméternyit.Telefonon,végtelenül segítőkész kiszolgálást kaptam, olyan rugalmasan, kedvesen, mindent a vevőért. Ráadásul a munka befejezésekor derült ki hogy a zsindely 15 négyzetméterrel el lett számolva. Amikor telefonáltam reggel pillanatok alatt megoldást keresett a Marianna, a szállítást is megoldotta, 13órakor itt volt a hiányzó anyag. Szuper! Köszönöm szépen!

Bleier István - A Zsindelyáruházban vásároltam házam teljes tetőfedését. Nagyon jó véleményem lett a cégről és a munkatársairól. Minden kérésben segítőkészek voltak és jó tanácsokat adtak a megrendelés összeállításakor is. Kedvező (sőt talán a legjobb) árakat alakították ki, gyorsan és pontosan szállítottak. A kiszállítástól a lerakodásig mindent intéztek. Ami különösen értékes egy építkezésnél, a cég felajánlotta és ABSZOLÚT BE IS TARTOTTA, HOGYHA MEGMARAD FELESLEG, VISSZAVESZIK , NEM ÉR VESZTESÉG, MINT OLY SOK MÁS ÉPÍTTETŐT, akinek ott marad pl- 20-30 nm, amivel semmit nem tud csinálni. Tehát nyugodtan lehetett kicsit több anyagot rendelni, nem állnak a mesterek, biztosan időben készül el minden, és nem járunk úgy, mint mások. És valóban, ami ami megmaradt feleslegben, szó nélkül visszaszámlázták. Maximálisan korrektek. Csak ajánlani tudom a céget! Bleier András


Folytatás
Kosár tartalma
Az Ön kosara jelenleg üres...
Akciós termékek
Cambridge Xtreme 9,5°-os 52 Dual Black öntapadó felülettel rendelkező laminált zsindely
Cambridge Xtreme 9,5°-os 52 Dual Black öntapadó felülettel rendelkező laminált zsindely
Ár: 6.540 Ft/m2 bruttó
Akciós ár: 6.213 Ft/m2 bruttó
Akció időtartama: 2024. 05. 24 - 2024. 08. 01
Kedvencek
01.Armourbase Pro polipropilén hordozójú bitumenes zsindely alátétlemez, 30 m2-es tekercsben
02.Armourbase ECO 50 polipropilén hordozójú bitumenes zsindely alátétlemez, 50 m2-es tekercsben
03.Armourbase 15 bitumenes zsindelyalátétlemez 1,5 mm
04.Armourbase Pro Plus polipropilén hordozójú bitumenes zsindely alátétlemez öntapadó csíkkal ellátva, 30 m2-es tekercsben
05.Respiro 120 páraáteresztő tetőfólia
Vélemények a termékről tovább
Cambridge Xpress 53 Autumn Brown barna laminált zsindely
A házunkon IKO Cambridge Xpress 53 Autumn Brown zsindely van ..
5 az 5 csillagból!
zsindely.hu | IKO zsindely webáruház