Szerzői jog © 2024 Zsindelyaruhaz.hu webáruház
Zsindelyaruhaz.hu webáruház
Kezdőoldal  |  Bejelentkezés  |  Regisztráció  |  Részletes kereső  |  Kapcsolat     
  
Termék kategóriák
Egyéb információk
Fizetési módok
Koronavírus Tájékoztató
Blog
Zsindely felrakás útmutató
Rólunk mondták - Vélemények
Mire van szükségem?
Ingyenes anyagigény számítás
Zsindely tető kalkulátor
Garanciális feltételek
Általános Szállítási Feltételek
Kapcsolat
Letöltések
Átzsindelyezés
EN - About Us
Zsindely árak
Felépítése, rétegrend
Felhasználási területek
Sitemap - Oldaltérkép
Adatvédelmi tájékoztató
Jogi információk
Linkajánló
Vevőszolgálat
XHTML 1.0 és CSS érvényesített

További webáruházaink:
zsindely.hu | zsindely.net | zsindely.eu | squashuto.hu | zsindelyaruhaz.hu | ereszaruhaz.hu

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

Koronavírus Tájékoztató

KORONAVÍRUS TÁJÉKOZTATÓ

Tisztelt Látogatónk!

Engedje meg, hogy a rendkívüli helyzetre való tekintettel tájékoztassuk néhány aktualitásról a zsindelyaruhaz.hu oldal és a VNV Kft üzemelésével kapcsolatban.

Tekintettel a mindenki által ismert sajnálatos körülményekre, az alábbiakról szeretnénk Önöket tájékoztatni:

1. A KISZOLGÁLÁS CÉGÜNK TÖRÖKBÁLINTI TELEPHELYÉN FOLYAMATOS! Amennyiben bármilyen változás állna be, természetesen azonnal értesítjük látogatóinkat.

2. Nyitva tartásunk a 46/2020. (III. 16.) Korm. rendeletben előírtak szerint változik:
"6. § Az élelmiszert, az illatszert, a drogériai terméket, a háztartási tisztítószert, a vegyi árut és a higiéniai papírterméket árusító üzlet, továbbá a gyógyszertár, a gyógyászati segédeszközt forgalmazó üzlet, az üzemanyag-töltőállomás és a dohánybolt kivételével a kereskedelemről szóló 2005. évi CLXIV. törvény 2. § 27. pontja szerinti üzletben (a továbbiakban: üzlet) 15.00 óra után 06.00 óráig az ott foglalkoztatottak kivételével tartózkodni tilos."

Tehát az árukiszolgálás BEFEJEZÉSE 15 óráig meg kell, hogy történjen, a szállító járműnek eddig az időpontig EL KELL HAGYNIA telephelyünket! Kérem bármilyen áruátvétel tervezésekor vegyék ezt figyelembe, tekintettel arra, hogy a telephelyet pontban 15 órakor lezárjuk, a cég alkalmazottain kívül minden ott tartózkodót távozásra szólítunk fel, tekintet nélkül arra, hogy megtörtént-e az áruátvétel. Fenntartjuk a jogot, hogy ne kezdjünk meg olyan árukiadást, ami előreláthatóan befejezhetetlen a 15 órás zárásig.

Mivel a rendeletben foglalt szabálysértést az követi el, aki a rendeletben szabályozott helyeken „ meg nem engedett időpontban vagy meg nem engedett módon tartózkodik.”, így ezzel az intézkedéssel Önöket, az áruszállítást végző kollégákat védjük!
"8. § (1) E rendelet szerinti korlátozó intézkedések betartását – a 2. § (1) bekezdése és a 4. § (2) bekezdése kivételével – a rendőrség ellenőrzi.”

3. Telephelyünkön minden intézkedést meghoztunk a fertőzésveszély minimalizálására, tehát:

- beszüntettünk minden fizikai érintkezést úgy dolgozóink, mint a telephelyünkre látogatók között (kézfogás, puszi, stb.)
- fokozottan ügyelünk az iroda fertőtlenítésére, különös tekintettel a közösségi helyiségekre
- beszüntettünk minden fajta kényelmi szolgáltatást (kávé, tea, üdítő felkínálása gépjárművezető kollégáknak, látogatóknak)
- kézfertőtlenítőt helyeztünk ki

Mindezen intézkedések kellemetlenek és furcsának tűnhetnek,  mégis kötelesek vagyunk az Önök és honfitársaink érdekében meghozni azokat. Kérjük szíves megértésüket!

4. Szeretnénk felhívni figyelmüket arra a tényre, hogy a határokon kialakult bizonytalan helyzet, illetve a fuvarozási szakma nagyon erős érintettsége miatt fokozott a lehetősége az áruellátás esetleges KÉSEDELMÉNEK, esetleg a teljes FENNAKADÁSÁNAK ideiglenesen. Az IKO gyár jelenleg megfelelő készletekkel rendelkezik, törökbálinti telephelyünk szintén több havi árumennyiséget tárol, de megnövekedett annak az esélye, hogy a megszokott rugalmas, extrém rövid szállítási határidőkkel működő kiszolgálás esetleg nem biztosítható átmenetileg.

A rendelkezésre álló készletekről mindig ELŐRE TÁJÉKOZÓDJON telefonon! Csak és kizárólag abban az esetben tudunk kötelezettséget vállalni a megrendelt termékek leszállítására, amennyiben azt írásban visszaigazoltuk!

FIGYELEM! A webáruház által, az abban leadott megrendelésre válaszként automatikusan kiküldött email NEM MINŐSÜL visszaigazolásnak és így kötelezettség vállalásnak sem. Kollégáink minden esetben írásos visszaigazolást bocsánatak ki, amennyiben az adott termék szállítható.

5. KÉRJÜK Önöket, hogy csak feltétlenül szükséges esetben (pl. személyes áruátvétel) keressék fel személyesen irodánkat! A teljes értékesítési folyamat (kiválasztás-megrendelés-számlázás-fizetés-kiszállítás) lebonyolítható elektronikus adminisztráció segítségével, így szükségtelen veszélynek teszi ki magát és kollégáinkat is egy indokolatlan látogatással.

Köszönjük megértését

Folytatás
Kosár tartalma
Az Ön kosara jelenleg üres...
Akciós termékek
Cambridge Xpress 55 Riviera Red  árnyalt-vörös laminált zsindely
Cambridge Xpress 55 Riviera Red árnyalt-vörös laminált zsindely
Ár: 5.600 Ft/m2 bruttó
Akciós ár: 5.320 Ft/m2 bruttó
Akció időtartama: 2024. 05. 24 - 2024. 08. 01
Kedvencek
01.Armourbase Pro polipropilén hordozójú bitumenes zsindely alátétlemez, 30 m2-es tekercsben
02.Armourbase ECO 50 polipropilén hordozójú bitumenes zsindely alátétlemez, 50 m2-es tekercsben
03.Armourbase 15 bitumenes zsindelyalátétlemez 1,5 mm
04.Armourbase Pro Plus polipropilén hordozójú bitumenes zsindely alátétlemez öntapadó csíkkal ellátva, 30 m2-es tekercsben
05.Respiro 120 páraáteresztő tetőfólia
Vélemények a termékről tovább
Cambridge Xpress 53 Autumn Brown barna laminált zsindely
A házunkon IKO Cambridge Xpress 53 Autumn Brown zsindely van ..
5 az 5 csillagból!
zsindely.hu | IKO zsindely webáruház